Careliner

Careliner Hästtransporter

Vedbylund Häst & Släp AB är generalagent i Sverige för detta kvalitétssläp för dig som kräver det lilla extra. Med sin innovativa design och unika möjlighet att skräddarsy ditt släp både när det gäller färg och utrustning kan du lätt få ihop ditt drömsläp. Finns i 4 olika storlekar:
Small-Medium-Large-ALU.


  

ÅTERFÖRSÄLJARE SÖKES!

Marknadens bästa kvalité hos Careliner

 Careliner är hästtransporten med innovativa lösningar och en kvalité som slår allt på marknaden idag. Nytänkande från en fabrik i Tyskland som har en mångårig tradition och erfarenhet av att tillverka produkter i glasfiber. Bl a vindsnurror, ultralätta flygplan samt har tillverkat glasfiberkarosserna till Tyska Böckmann innan dom la ut denna tillverkning i annat land. Uppstarten av egna hästtranporter har varit en succé och snart introduceras även aluminiumvagnar i sortimentet.

 

Varför välja Careliner?

Vill du ha det bästa så finns bara ett alternativ. Careliner ger dig ett fantastisk släp i framförallt glasfiber med isolerade väggar och rostfria detaljer som gör känslan av klass uppenbar. Flertalet innovativa detaljer finns som tillval som panoramafönster, panoramaöverlucka bak, blå lugnade innerbelysning och fullstora instegsdörrar gör att du här har det lilla extra. Hästarna åker kungligt då släpet är både väl tilltaget i invändig höjd (2.39-2,45) samt bredd (1.69-1,80).

 
Ring eller maila oss så berättar vi gärna mer!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår