Hippolyt GKM

Pris 510 kr

Ekonomiskt mineralfoder

  • Mineral- och vitamintillskott
  • Högt innehåll av organiska spårelement
  • Passar de flesta hästar, inklusive ammande ston

 

Förpackningar
Hink 10 kg
Säck 25 kg
1/2 pall 450 kg
1/1 pall 825 kg

Ekonomiskt mineralfoder
Pelleterat mineralfoder som innehåller alla viktiga mineraler, spårämnen, vitaminer och essentiella aminosyror som behövs för en bra utfodring. Torkade grönsaker, frukt, växtgroddar och örter ger god smaklighet, smältbarhet och hög upptagningsförmåga.

  • Mineral- och vitamintillskott
  • Högt innehåll av organiska spårelement
  • Passar de flesta hästar, inklusive ammande ston

 

Mineraler till avel och uppfödning samt när det behövs extra mineraler

Gemüse-Kräuter-Mineralien är ett perfekt mineralfoder till avel och uppfödning samt till hästar som fodras med en stor mängd spannmål.

– Högt innehåll av kalcium och marina näringsbärare
– Välsmakande tack vare vitalämneshaltiga råvaror
– Mycket bredspektrad sammansättning
– Pelleterad

Gemüse-Kräuter-Mineralien är baserad på naturlig algkalk. Ett högt kalciuminnehåll är viktigt när hästar fodras med stora mängder spannmål där det är nödvändigt att justera kalcium/fosforförhållandet. Också dräktiga eller lakterande ston samt unghästar under uppväxt kan ha nytta av detta mineraltillskott. Gemüse-Kräuter-Mineralien innehåller alla viktiga mineraler, spårämnen och vitaminer samt essentiella aminosyror i ett noggrant avstämt inbördes förhållande.

Torkad frukt, växtgroddar och örter ger en god smaklighet och en bra matsmältning med efterföljande hög upptaglighet av mineraler och aktiva substanser till blodet. Till hästar som inte är i avel eller uppfödning, eller där fodret inte enbart består av rent spannmål, rekommenderas i stället SemperCube, medan hästar med spårämnesrelaterade ämnesomsättningsproblem bör tilldelas MicroVital, GlucoGard® eller GlandoGard.

 

Utfodringsrekommendation
20-25 g per 100 kg kroppsvikt dagligen som komplement till grovfoder och/eller bete.

OBS: Detta kompletteringsfoder har ett högre innehåll av vitaminer och mineraler än ett vanligt kompletteringsfoder och ska därför som mest utgöra 3,5 % av hästens foderstat (inklusive hö). Vänligen följ
utfodringsrekommendationen.

1 mått = ca 150 g

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår