Hippolyt SemperCube

Pris 255 kr

Sommarens vitaminer och mineraler

  • Godbitar med mineraler och vitaminer
  • Högt innehåll av organiska spårämnen
  • Anpassat för hästar som har tillgång till gräs

 

Förpackningar
Hink 3 & 10 kg
Säck 25 kg

Sommarens vitaminer och mineraler
Idealisk till hästar på bete som behöver vitamin- och mineraltillskott. Praktiskt godisformat som tillåter en enkel utfodring.

  • Godbitar med mineraler och vitaminer
  • Högt innehåll av organiska spårämnen
  • Anpassat för hästar som har tillgång till gräs

 

Den spannmålsfria mineraltärningen
SemperCube är en mycket hanteringsvänlig mineraltärning, som är speciellt lämplig som mineraltillskott till hästar på bete, där det inte ges något kompletteringsfoder eller till hästar som står på en ren grovfoderdiet.

– Enkel dosering till hästar på bete
– Praktiskt tärningsformat
– Målinriktad näringstilldelning

SemperCube kan lätt läggas i fickan, så det är enkelt att ge hästen på bete eller individuellt i flocken. SemperCube ger en behovsinriktad vitamin- och mineraldosering tack vare de förstklassiga råvaror som oljefrön, morötter, torkad frukt och grönsaker. Genom dessa ingredienser får hästen i sig naturliga vitaminer och spårämnen i ursprunglig bindningsform, varmed upptagligheten och utnyttjandet optimeras. Jämfört med mineralslicksten har SemperCube fördelen att näringsämnena kan tillföras i precis rätt mängder.

SemperCube är också lämpligt till hästar som pga. en låg fodermängd behöver ytterligare mineraler

 

Utfodringsrekommendation
15-25 g per 100 kg kroppsvikt dagligen som komplement till grovfoder och/eller bete.

OBS: Detta kompletteringsfoder har ett högre innehåll av vitaminer och mineraler än ett vanligt kompletteringsfoder och ska därför som mest utgöra 3,6 % av hästens foderstat (inklusive hö). Vänligen följ utfodringsrekommendationen.

1 tärning = ca 5 g

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår