Cheval Liberté

Cheval Liberté Hästtransporter

Fullutrustad, prisvärd och ett stort modellprogram, Cheval Liberté är Sveriges mest sålda hästtransport 5 år i rad!

MARKNADENS MEST SÅLDA HÄSTSLÄP!

Prisvärt & fullutrustat släp från Cheval Liberté

 

Cheval Liberté  är idag en mycket komplett vagn där det mesta ingår redan som standard. Alla hästtransporter från Cheval är utrustade med aluminiumgolv, kombiläm, sparkskydd och mycket mer. Vedbylund Häst & Släp har som återförsäljare under många år levererat släp över hela landet och efterfrågan bara ökar. Att Cheval Libertés släp nu har varit marknadsledande fem år i rad visar tydligt att ryttare och hästägare verkligen föredrar en hästtransport där allt ingår från starten till ett rimligt och överkomligt pris!

Vilken modell passar mig?

 

Självklart är det behovet som styr vilket släp just ni bör välja men det finns några grundläggande ställningstagande som är bra att göra. Det självklara är ju att titta på om tanken är att köra en eller flera hästar. En enhästars hästtransport har ju fördelen att den är väldigt lätt så den går att dra med många olika bilar, medan en tvåhästars erbjuder mer utrymme även om du bara kör en häst. Cheval Libertés hästtransporter tillverkas i två material, plywood och aluminium. Båda modellerna har tak i glasfiber och vissa även i fronten. Det som skiljer är väggarna där aluminium är både underhållsfritt och har en överlägsen livsläng samt längre garanti, medan plywood kräver lite mer underhåll men ligger samtidigt betydligt lägre i pris. Sen är det ju alltid så att om du sköter ditt nya släp så håller det ju också längre.

 

Ring eller maila oss så berättar vi gärna mer!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår