Om företaget


Historia: 

2003: 
Företaget startade 2003 under namnet Vedbylund Hästtransporter och var i början återförsäljare åt
Trailerimport i Halmstad av enbart hästtransporter, då ifrån Christ trailers och Rausch trailers.2006: År 2006 bytte vi namn till Vedbylund Häst & Släp och började samarbetet med Tyska Böckmann och importerar våra släp direkt ifrån fabrik i Lastrup/Tyskland. 2014: Sedan 2014 säljer vi även Cheval Liberté.2016: Vi expanderar ytterligare, tack vare att Böckmann ställer kravet att man enbart får sälja deras vagnar och inte ha andra fabrikat i sortimentet kliver vi av samarbetet med dom för att kunna ta nästa steg och utveckla företaget ytterligare. Vi fortsätter självklart med Cheval Liberté samt plockar in ett nytt Tyskt märke vid namn Careliner. 2018: NY SAMARBETSPARTNER  EQUI-TREK:
Hästsläp med sidolastning, B-kortsbilar och fullstora lastbilar från Engelska Equi-Trek kommer in
i ett redan brett sortiment. Prisvärda med unika egenskaper! AVSLUTAT 2019!2019: B-Kortslastbilar från STX kommer in i sortimentet2021: DEBON SKÅPSLÄP
Vi startar upp året med att välkomna skåpsläp från Franska Debon in i sortimentet. Ett fantastiskt utbud som vi tar in tack vara vårt mångåriga samarbete men Cheval Liberté. 

 


 


Vi fortsätter löpande att växa...


Mvh Tony Erndin

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår