PAVO Tillskott

Ibland räcker inte den vanliga fodergivan till för att täcka din hästs behov. Pavo's tillskott är rika på vitaminer och mineraler och i vårt breda sortiment finns just det som din häst behöver för att må bra.Produktinformation Pavo Vital

Får din häst eller ponny inget eller lite kraftfoder? Vid mindre än 1,5 kg kraftfoder per dag för en häst (600 kg) och mindre än 0,75 kg per dag för en ponny (300 kg) lurar en brist på vitaminer och mineraler. År av grovfoderforskning visar att hö inte innehåller tillräckligt av dessa näringsämnen för att hålla din häst frisk. Pavo Vital är den perfekta lösning på detta problem!

Pris 409kr      Refill 360kr


Produktinformation Pavo MuscleBuild

Tränar du en ung häst och muskelutvecklingen släpar efter? Eller har du har en tävlingshäst som du vill stärka upp muskelmassan på? Det är bra att veta att en häst aldrig kan utveckla fler muskler än den genetiskt är född med. Man kan däremot träna upp tjockleken hos musklerna. Genom träning aktiveras muskelcellerna till att lagra mer energi, vilket ger ökad prestationsförmåga. Extra näringsämnen kan stötta denna process.

Pris 622kr

Produktinformation Pavo NervControl

Är din häst lätt skrämt eller nervös? Pavo NervControl är en dopingfri produkt som stimulerar till lugn på ett naturligt sätt. Genom att hjälpa till med nervernas signalöverföring, minskas spänningen lättare. Vitamin B12 spelar en roll för nervsignal-överföring och produceras av en tarmbakterie som behöver kobolt för detta ändamål.

Lugnande för nervösa hästar

Pris kr 

 

 

 

 

 

 

 

UNDER UPPBYGGNAD!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår