Våra samarbetspartners

Alla företag behöver bra samarbetspartners och vi har några av de allra bästa:

Tyska Bücker Trailer tillverkar idag världens bästa kvalité av glasfibersläp. Innovativ design med mycket nytänk gör dessa släp till något extra. 

B-kortslastbilar från Stephex Horseboxes (STX) med fabrik i Ungern och företaget stationerat i Belgien.

Cheval Liberté är idag marknadsledande när det gäller hästsläp. Ett Franskt märke som har funnits på marknaden sedan 1995. Prisvärda och med ett brett sortiment av både plywood och aluminium modeller.


Debon med ett fantastiskt sortiment av skåpsläp, tippsläp och vanliga flaksläp. Vi har valt att arbeta med enbart skåpsläpen ännu så länge.

PAVO har ett sortiment där du med all säkerhet kan hitta något för just din häst och inriktning. Företaget finns i Holland och är idag Europas största när det gäller hästfoder.

Från RS Mustang plockar vi strö till boxarna i flera olika varianter, Halmpellets, Torvströ, TorvMix mm
 
Wasa Kredit ger oss möjlighet att finansiera ditt släp eller lastbilsköp med hjälp av såväl avbetalningar som företagsleasing. Ett tryggt val för dig som inte vill eller kan betala allt kontant direkt

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår